FH Productions

Foto & Filmproduktion

Foto & Filmproduktion

Behöver du nytt material till dina sociala kanaler? Kanske har du redan en hemsida som du vill uppdatera med nya bilder eller med filmmaterial. 

Jag hjälper dig! 

Med flera års erfarenhet av foto och filmproduktion skapar jag material i hög kvalitet, vare sig det gäller fotografering av din verksamhet, reklamfilm eller porträtt.  

Nedan finns mina förslag på foto/film tjänster:

Fotografering av din verksamhet

Med högupplösta välkomponerade bilder av din verksamhet står du automatiskt ut ur mängden!

Film av din verksamhet

Med rörligt material fångar du dina potentiella kunder på ett helt annat sätt än fotografier. Med en snygg vide kan du beskriva ditt företag och ge en större inlevelse.

Porträtt

Varför inte visa upp dina medarbetare! Med högkvalitativa porträtt kan dina potentiella kunder få lära känna er verksamhet.

Reklamfilm

Med en reklamfilm kan ni beskriva ert företag med hjälp av video, text, tal och infografik. Det är ett perfekt sätt att visa upp företaget och kan användas på Youtube och sociala medier.

Musikvideo

Du kanske har ett musikprojekt och ska släppa singel? Varför inte släppa singeln med en musikvideo? Vi arbetar tillsammans fram en idé och sedan sköter jag filmning och redigering.

Bröllop

Ett bröllop är något man vill komma ihåg resten av sitt liv. Varför inte anlita en bröllopsfotograf? Jag både filmar och fotar ditt bröllop så du kan fokusera på att uppleva den bästa dagen av ditt liv.

Mitt arbetssätt

En arbetsstratergi är alltid bra att ha för att underlätta projektet. Här nere kan ni se mitt tillvägagångsätt:

Uppstartsmöte

Du berättar vad för content du vill få skapat. Vi diskuterar fram vad som ska fotas/filmas, sätter ihop manus eller går igenom vilka dagar som passar för mig att komma ut och fota/filma.

Fota / Filma

Jag kommer ut till din verksamhet eller ditt projekt och är där antingen en halvdag eller heldag. Jag går runt och fångar din verksamhet på bild utefter vad vi bestämt.

Redigering

Jag går igenom allt material och plockar ut det bästa. Efter det redigerar jag bilderna, klipper filmen eller skapar din reklamfilm. Jag håller dig kontinuerligt uppdaterad och jag skickar alltid smakprov så du kan vara med i processen och tycka till.

Färdigt Material

När jag arbetat klart med materialet exporterar jag allt och delar en mapp med dig. Du har nu ett helt nytt bibliotek av bilder, nya film eller en helt ny reklamfilm du kan börja dela. Du har full äganderätt till allt material och kan använda dem hur du vill.

Låter det intressant?

Hör av dig så kan vi se vad jag kan göra för just dig och bidrar såklart med en offert om det önskas!

Detta formulär är för tillfället blockerat.