FH Productions

Webbutveckling

Webbutveckling

Är det dags att skaffa en ny hemsida? Såklart det är!

Jag hjälper dig med en ny, fräsch hemsida som är responsiv och rankar sig bra på Google! 

Jag bygger hemsidor med hjälp av innehållshanteringssystemet WordPress. Det gör att hemsidan blir lätt för dig att redigera, hålla uppdaterad och gör att din sida blir skalbar med tusentals plug-ins. Dessa goda anledningar har gjort att 38% av hela webben är byggt med WordPress.

Verktyg jag använder:

Elementor

Ett visuellt konstruktionsverktyg där du själv kan lägga in bilder och lägga till/redigera text när du vill.

Wordfence

Ett säkerhetstillägg som skapar säkra inloggningar, kontinuerliga maleware-scans och blockeringar av farliga IP-adresser.

Google Analytics

Med Google Analytics kan du följa statistik på din hemsida. Du kan följa konverteringar, aktiva användare och var dina användare finns.

Formulär & Chatt

Jag kan konfigurera formulär och chattfunktionalitet så att dina kunder lätt kan höra av sig till dig.

WooCommerce

Vill du börja sälja på webben? Jag hjälper dig starta en mindre webbshop där du kan sälja produkter eller tjänster med hjälp av tillägget WooCommerce. Betalningar kan du göra med hjälp av en hel samling av checkouts som finns färdiga för WooCommerce så som, Svea, PayPal, Swish m.m.

Mitt arbetssätt

En arbetsstratergi är alltid bra att ha för att underlätta projektet. Här nere kan ni se mitt tillvägagångsätt:

Uppstartsmöte

Du berättar vad du är ute efter med din nya hemsida. Vi diskuterar utseende, funktionalitet och innehåll. Jag håller mer än gärna videomöte eller telefonmöte. Extra passande nu i rådande pandemi.

Innehåll

För en så smidig utvecklingsprocess som möjligt är det perfekt om du som kund bidrar med textmaterial eller bildmaterial. Har du inget material kan jag såklart hjälpa dig!

Utveckling startar

Jag påbörjar utvecklingen av hemsidan utifrån informationen från uppstartsmötet och innehållet du förser med. Jag håller kontinuerlig kontakt med er där ni kan ha synpunkter. Ni kommer kunna följa hemsidans utveckling via en länk och kan när som helst höra av er med ändringar.

Klart för lansering!

När ni är nöjda med utseende / funktionalitet och målen är avklarade är sidan redo för leverans. Jag hjälper er distribuera hemsidan på ert webbhotell om det önskas och håller i en liten utbildning om hur ni hanterar sidan i framtiden. Medföljer gör även en visuell guide.

Psst!

Domän & Webbhotell

Du behöver ett domännamn och ett webbhotellpaket där hemsidan kommer konfigureras. Några vanliga företag som erbjuder dessa tjänster är Loopia och One.

Låter det intressant?

Hör av dig så kan vi se vad jag kan göra för just dig och bidrar såklart med en offert om det önskas!

Detta formulär är för tillfället blockerat.